Дужницима прети искључење са мреже

Јавно комунално предузеће "Комуналац" обавештава кориснике да ће крајем октобра почети са искључењима дужника с водоводне мреже, саопштено је из овог предузећа.

"На више од 2.000 адреса за домаћинства и на око 200 адреса правних лица и предузетника су послате опомене. По истеку рока за плаћање, назначеном на опоменама, приступићемо мерама искључења и утужења дужника. Апелујемо на кориснике да измире своје обавезе у назначеном року на опоменама да не би дошли у незгодну ситуацију и тако додатно оптеретили свој кућни буџет, јер трошкове поновног прикључења на водоводну мрежу, сносе сами корисници. Такође, апелујемо на кориснике који су ступили у посед некретнина, а нису нас обавестили, да то ураде у што краћем  року. По закону грађани су дужни да нас обавесте у року од 15 дана од настале промене", саопштено је из ЈКП "Комуналац". Потрошачи редовним плаћањем својих обавеза остварују право на попуст од три одсто.

Дужници рачуне могу да измире сваког радног дана од 07 до 15 часова на шалтерима ЈКП "Комуналац" или уплатом на текући рачун: 105 – 5644 - 72. За више информација грађани се могу обратити Служби обрачуна и наплате позивом на број 021/706-575, локал 103.

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"