Борци "Чарнока" међу најбољим на домаћим турнирима

Борци Бокс клуба "Чарнок" остварили су вредне победе на два велика боксерска турнира који су одржани претходних дана. Сјајни резултати последњих месеци допринели су да најбољи млади борци добију позиве Боксерског савеза Србије за интензивнију сарадњу. 

Прве победе стигле су у петак, на 3. Међународном меморијалном турниру у боксу "Проф. др Момчило Моша Савић", који је одржан у спортској сали Факултета за физичку културу у Новом Саду. Дајана Грмуша и Машан Никчевић савладали су своје супарнике из земље и иностранства и још једном потврдили да располажу талентом који у будућности може донети велике резултате. На овом турниру наступали су млади боксери из пет држава - Србије, Црне Горе, Бугарске, Хрватске и Румуније. 

Дан касније, у суботу, у Кикинди је одржана 45. "Кикиндска златна рукавица", на којој је боје и част БК "Чарнок" бранио Душан Дринчић. За остварене победе и приказано у рингу Душану је припала златна медаља и пехар за најбољег младог боксера.

"Ово је велики успех за наш клуб који се већ годинама уназад налази на самом врху српског бокса. Добили смо позив од Боксерског савеза Србије за професионално тестирање Стефана Цамовића и Машана Никчевића, које треба да покаже њихову физичку спремност и на основу ње експертске смернице за даљи тренажни процес. Општина Врбас има велики потенцијал у борилачким спортовима, потребно је само дисциплиновати и усмерити младе људе. Оно што ми у њих уложимо у почетку, они врате нашој средини кроз своје успехе и медаље. Руководство општине Врбас препознаје значај спорта и резултате у спорту па сходно томе помаже све клубове. Мишљења смо да се прво треба доказати у раду и резултатима па онда тражити материјалну и другу подршку", рекао је тренер у БК "Чарнок" Игор Шкундрић.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"