ЈКП "Комуналац" позива: "Сачувајмо новогодишње јелке"

Јавно комунално предузеће "Комуналац" покренуло је акцију "Сачувајмо новогодишње јелке" с циљем да се пробуди свест грађана о важности очувања животне средине.

"Због веселе, празничне атмосфере коју украшена јелка ствара, већ деценијама она је обавезан детаљ око којег се породица окупља у току божићних и новогодишњих празника. Природна јелка у дом уноси свежину, лепоту и мирис природе.

Уколико сте се и Ви определи да новогодишњу чаролију оживите уз помоћ природне јелке са бусеном, а немате где да је засадите, након празника не треба да је баците. Уместо тога, можете је донети у Пословну јединицу 'Чистоћа', Буде Томовића број 7. Комуналци ће се побринути да јелка нађе своје место у природи. У присуству дрвећа значајно се унапређује и квалитет ваздуха.  Дрвеће враћа природне елементе станишта живог света у урбано окружење, а то заједно побољшава квалитет живота становника.
Ово је прва акција предузећа ове врсте. Ако окитимо природну јелку с бусеном, а после празника је засадимо у природи, на погодно место, односно то уместо нас ураде надлежни у ЈКП 'Комуналац', даћемо свој  лични допринос очувању наше околине", наводи се у саопштењу предузећа.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"