У суботу акција одношења ПЕТ отпада

Јавно комунално предузеће "Комуналац" најавило је за суботу, 26. септембар, нову акцију одношења ПЕТ отпада са врбаских улица.

"Радници 'Чистоће' ЈКП 'Комуналац' акцију ће почети у 07.00 сати ујутру, па је неопходно да грађани вреће са ПЕТ-ом изнесу до тог времена испред својих кућа. Апелујемо на грађане да се придржавају назначеног термина како би сав отпад био однесен. У џакове и жичане контејнере суграђани треба да одлажу провидну пластику, односно, флаше од воде, сокова, пива или уља. Организованим сакупљањем ПЕТ амбалаже дајете свој лични допринос очувању животне средине", наводи се у саопштењу ЈКП.

Истовремено, у циљу спречавања задржавања површинских вода на коловозима, екипе ПЈ "Водовод и канализација" почеле су са радовима на одржавању атмосферске канализације. "Радници 'Водовода и канализацијe' чисте сливничке решетке на путу дуж главне улице у Врбасу, док ће наредних дана, уколико временске прилике дозволе, наставити са испирањем и чишћењем мреже и у другим улицама. 'Комуналац' одржава 700 сливника и решетака на разним позицијама на подручју Врбаса", стоји у саопштењу.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"