Одржана II седница СО Врбас

У четвртак је одржана II седница Скупштине општине Врбас.

Локални парламент потврдио је мандате три нова одборника. То су Дамир Ројевић и Арсеније Пешић са листе "Александар Вучић - За нашу децу", и Милијана Грујић са листе "Ивица Дачић - Социјалистичка партија Србије (СПС) - Јединствена Србија (ЈС) - Драган Марковић Палма". 

Скупштина општине усвојила је предлоге Комисије за кадровска, административна питања и радне односе, Предлог годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за територију општине Врбас за 2020. годину, Предлог одлуке о изради Измена и допуна плана генералне регулације Савиног Села са детаљном регулацијом јавног грађевинског земљишта, Предлог одлуке о неприступању изради стратешке процене утицаја на животну средину Измена и допуна плана генералне регулације Савиног Села са детаљном регулацијом јавног грађевинског земљишта, затим Предлог одлуке о изради Измена и допуна плана детаљне регулације блока 27 и 36 у Врбасу, Предлог Одлуке о неприступању изради стратешке процене утицаја на животну средину Измена и допуна плана детаљне регулације блока 27 и 36 у Врбасу, Предлог решења о давању сагласности на Статут Апотекарске установе Врбас и Предлог одлуке о распореду, почетку и завршетку радног времена у Апотекарској установи Врбас.

Такође, након разрешења старог, именовани су нови командант, заменик команданта, начелник и чланови Штаба за ванредне ситуације општине Врбас.
   

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"