Цамовић шампион "Војвођанске златне рукавице"

Стефан Цамовић, боксер БК "Чарнок", постао је шампион традиционалног турнира "Војвођанска златна рукавица", 38. по реду, пренео је портал Телеграф. Цановић је на турниру одржаном у Суботици, у финалној борби у категорији до 64 кг савладао представника Бугарске Шона Тореса 5:0 и заслужено се окитио златном медаљом. 

Турнир за омладинце од 17 и 18 година, организовали су Бокс клуба "Спартак" и Боксерског савеза Србије и окупио је 35 такмичара из шест земља, уз директан ТВ пренос на ТВ Арена. Под заставом Србије наступило је 15 такмичара.

"Веома сам срећан што се кући враћам за пехаром шампиона за који сам вредно радио. Дуго сам се спремао да изградим тренутак који ће ме одвести до трона. Велика је част понети наслов шампиона 'Војвођанске златне рукавице' и заиста се осећам фантастично и испуњено. Ипак, нећу на овоме стати, моји апетити расту и већ имам нови циљ, а то је победничко постоље у Будви, на Првенству Европе за омладинце 2020. које нас очекује у новембру. Од сада моје мисли су усмерене само на тај нови циљ и даћу све од себе да наставим победнички низ", рекао је Цамовић.

Текст на овом порталу можете видети ОВДЕ.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"