Покрет социјалиста предао листу

Pokret socijalista VrbasПредседник Покрета социјалиста Александар Вулин, заједно са функционерима и активистима локалног одбора ове странке, предао је Општинској изборној комисији листу кандидата за одборнике у новом сазиву Скупштине општине Врбас. На листи ове партије налазе се 24 кандидата, предвођени Владимиром Бошњаком, председником Општинског одбора Покрета социјалиста. Уколико ОИК буде прихватио ову листу, Покрет социјалиста биће под редним бројем шест на гласачком листићу.
  „Дошао сам да поделим малу радост због предавања 745 потписа грађана општине Врбас и формирања листе са 24 кандидата. На нашој листи се налази честит свет, људи чија се имена знају и који никада нису трговали својим уверењима. Друге партије ће морати да крију своје кандидате“, рекао је Вулин и изразио уверење да ће грађани Врбаса увидети да постоји партија која је „у стању да се супростави силницима и богаташима који отпуштају и иживљавају се над радницима“.
  Владимир Бошњак, председник ОО ПС, истакао је да је Покрет социјалиста једина, аутентична, изворна партија левице. „Ово су избори који ће доказати да ипак има неко ко ће стати на страну радника и сељака, против власника крупног капитала. Наши кандидати представљају спој младости и искуства и нико од нас нема, како народ каже, репове, и свакоме можемо погледати у очи“, рекао је Бошњак. Он је додао да након избора и доброг резултата партнер Покрета социјалиста може бити свако ко са овом странком „пред капијом Витала буде смео да дигне бунт незадовољства, или се избори да средњошколци имају бесплатне карте“. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"