Србији највише медаља на IV Јуниорском купу нација у боксу

Репрезентација Србије победник је IV Јуниорског купа нације у боксу, који је у недељу завршен у Врбасу. У конкуренцији такмичара из четири земље, боксери из Србије освојили су 11 златних, 12 сребрних и 7 бронзаних медаља, другопласирана је селекција Сједињених Америчких Држава са две златне медаље. Северна Македонија је освојила једну златну, две сребрне и три бронзане, а репрезентација Босне и Херцеговине једну сребрну и једну бронзану медаљу.

Пехар за најбољу боксерку отишао је у руке Саре Ћирковић, за најбољег боксера проглашен је Растко Симић, најборбенији пар били су Урош Милошевић (СРБ) - Ђовани Јерковић (БиХ), за најбољег техничара проглашен је Матеја Петровски (СРБ), најбољи страни боксер је Американац Lugo Eliah, a најбољи судија Бранислав Дамњановски.

"Направили смо мини спектакл у Центру за физичку културу 'Драго Јововић', али је квалитет бокса био мањи, јер је учествовало и мање држава. Наравно, то је из објективног разлога, вируса и опште епидемиолошке ситуације. Што се тиче саме организације турнира, дигли смо је на један виши ниво, уз подршку Боксерског савеза Србије, наравно, општине Врбас, општине Кула и јавних предузећа у општини Врбас, тако да смо веома задовољни", оценио је Игор Шкундрић, члан Организационог одбора турнира.

Финалне борбе преносио је и нови спортски ТВ канал Arena Fight.

фото: Боксерски савез Србије и vrbas.net

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"