Настава у школама за време пандемије; нова опрема за Дом здравља

Настава у основним и средњим школама у општини Врбас, као и боравак деце у вртићима, спроводи се уз све мере заштите од ширења вируса COVID 19, које су прописали републички и локални кризни штабови и надлежна министарства. Образовање се спроводи кроз комбиновани вид наставе, у учионици и од куће, и то је модел за који се изјаснило убедљиво највише родитеља и ђака.

Због свега учињеног Мира Недић из Општинске управе Врбас - Одељење за друштвене делатности, упутила је честитке свим просветним радницима из општине Врбас који су се ангажовали у припреми, реализацији и супервизији наставних часова који се емитују на програмима РТС, на преданости и раду у реализацији ТВ часова за ђаке из целе Србије.

"Учитељице Слађана Љубичић, Слободанка Миловић, Јасмина Ристић и Сузана Роћеновић, професорка српског језика Далиборка Љешевић, професорка математике Бојана Апелић, наставница историје Михаела Макаји, наставница математике Зорица Капша, само су неки од бројних просветних радника који ових дана раде неизмерно важан посао за нашу децу. На предлог просветних саветника из Школске управе Нови Сад, неки од њих су позвани да држи часове на РТС планети, платформи учења на даљину, и своје искуство и преданост учитељском позиву преносе ђацима из целе Србије. Такође, неки од њих су и супервизори за ТВ часове", рекла је Недић.

Прилог РТВ

Важна вест везана за здравствену заштиту грађана општине Врбас је и да је Покрајински секретаријат за здравство издвојио шест милиона динара за набавку два апарата за Дом здравља "Вељко Влаховић".

Прилог РТВ

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"