Нова спортска опрема за Боксерски клуб "Чарнок"

Општина Врбас и Савез спортова општине Врбас обезбедили су за чланове Боксерског клуба "Чарнок" нове тренерке. Опрему су члановима клуба јуче уручили Срђан Станић, члан Општинског већа задужен за спорт, и Бојан Антонић, генерални секретар Савеза спортова општине Врбас.

"Ово је прва акција подршке спорту у 2021. години. Имамо нови буџет за спорт, због проблема које је свима донела пандемија COVID 19 нешто мало мањи него претходне године, али због тога неће изостати подршка спортским клубовима и спортистима у нашој општини. Пажњу ћемо усмерити на младе у спорту, на афирмацију спортског стила живљења, а уверен сам да ће клубови и спортисти узвратити афирмацијом нашег града кроз добре резултате који буду постизали. То је претходне године учинио Боксерски клуб 'Чарнок', имали су сјајне резултате, као и још неки клубови, и нема сумње да заслужују сваку врсту подршке за даљи рад", рекао је приликом уручивања опреме Станић.

На поклонима, у име клуба, захвалио се Жељко Жмукић, тренер у БК "Чарнок", истакавши да подршка локалне самоуправе и Савеза за спорт стиже континуирано, годинама у назад, што клубу обезбеђује миран и само спорту посвећен рад. "Овога пута помоћ се огледа кроз тренерке, претходних пута то су били разни други спортски реквизити и опрема, чиме се нашим члановима стално унапређују услови за рад и такмичење. Веома брзо чека нас Куп нација у боксу за жене, који се одржава у Сомбору, па затим редовно коло лиге, и надам се да ћемо и у 2021. години наставити са низањем добрих резултата, као што је то било претходних година", рекао је Жмукић и захвалио општини Врбас и Савезу спортова на помоћи. 

КУЛТУРА

Расписан конкурс за учешће на 53. Фестивалу поезије младих

27. јан 2021. КУЛТУРА

Расписан конкурс за учешће на 53. Фестивалу поезије младих

Фестивал поезије младих расписао је конкурс за младе песн...

Ликовни и литерарни конкурс поводом обележавања Светог Саве

13. јан 2021. КУЛТУРА

Ликовни и литерарни конкурс поводом обележавања Светог Саве

Одељење за децу и младе Народне библиотеке "Данило Киш", ...

Изложба слика 46. Палете младих

22. дец 2020. КУЛТУРА

Изложба слика 46. Палете младих

Од среде, 23. децембра, па све до 20. јануара 2021. годин...

Рожи Јодал награда "Карољ Сирмаи"

10. дец 2020. КУЛТУРА

Рожи Јодал награда "Карољ Сирмаи"

Књижевна награда "Карољ Сирмаи" за 2020. годину припала j...

Ивану Лаловићу награда "Небојша Деветак"

01. дец 2020. КУЛТУРА

Ивану Лаловићу награда "Небојша Деветак"

Награду "Небојша Деветак" за најбољи прилог објављен у ча...