Подршка раду Пољопривредне стручне службе Врбас

Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство издвојио је 179 милиона динара за финансирање обављања саветодавних и прогнозно-извештајних послова у заштити биља на територији АП Војводине у 2021. години. Део средстава усмерен је и у службу у Врбасу.

Бесповратна средства добило је 12 пољопривредних стручних служби, и то за реализацију активности из програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта, те подршке у спровођењу пољопривредне политике и политике руралног развоја. "Пољопривредне стручне службе имају апсолутну подршку Покрајинског секретаријата за пољопривреду. Заједничким радом и заједничким доношењем одлука унапредићемо нашу сарадњу. Циљ ресорног секретаријата је да са пољопривредним произвођачима, локалним самоуправама и другим корисницима средстава, креира конкурсе који ће подржати њихове најважније пројекте и програме", рекао је приликом уручивања уговора Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомир Божић.

На јавном позиву, уз Врбас, подржане су активности пољопривредних стручних служби из Новог Сада, Вршца, Бачке Тополе, Руме, Сомбора, Панчева, Суботице, Зрењанина, Кикинде, Сремске Митровице и Сенте.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"