Све спремно за 1. Врбашку трку на 5 и 10 км

Врбашки атлетски клуб, један од најмлађих спортских колектива у граду, у сарадњи са локалном самоуправом, организоваће 29. маја 1. Врбашке трке на пет и десет километара, као и трку за припаднике Војске Србије и Полиције на један километар. Програм ће употпунити и трке за децу на 100 метара за предшколце и ученике 1. разреда, на 400 метара за ученике од 2. до 5. разреда, и на 800 метара за ученике од 6. до 8. разреда основних школа.

Према пропозицијама, старт трка за децу је у 17.00 часова, заједнички старт за такмичаре у тркама на 5 и 10 км је у 18.00 часова, а старт трке за војнике и полицајце је у 18.05 часова. Подела стартних пакета вршиће се од 15.00 до 17.30 часова. Старт трка је на Тргу Николе Пашића. 

Пријаву за учешће, као и све детаље трка, можете видети ОВДЕ, док неке од предлога за смештај за такмичаре који долазе дан пре трке или се враћају дан након ње, можете видети ОВДЕ, ОВДЕ И ОВДЕ. За трке за децу пријаве се шаљу путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.




 



Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"