Сања Жигић, председница СО, у посети Лепосавићу

Сања Жигић, председница Скупштине општине Врбас, у оквиру дводневне посете општини Лепосавић на Косову и Метохији, уручила је телевизор и лаптоп рачунар деци из Основне школе "Стана Башанин" у селу Лешак.

"Ово је мали поклон деци великог срца. Ми одрасли из Врбаса, или било ког другог дела Србије, треба да се осећамо дарованим, зато што имамо прилику да будемо овде, на Косову и Метохији. Захваљујем се дивним домаћинима из Лешка и Лепосавића. Врбас је уз вас, свим срцем. Уверена сам да ћемо продубити нашу сарадњу, тако што ће деца из школе у Лешку бити гости града Врбаса", рекла је Сања Жигић.

Председница СО Врбас, такође је у селу Каменица у Лепосавићу присуствовала литургији посвећеној обнови цркве, чију градњу је финансијски подржала општина Врбас. "Срби на Косову нису сами. И никада неће бити сами. Србија је уз њих. Општина Врбас је помогла сада. Помогла је радо, помоћи ће увек. Ми разумемо колико је важно да Срби на Косову остану на својим огњиштима и колико је важно да заједно градимо будућност", рекла је Жигић. Она је разговарала са представницима општине Лепосавић о успостављању тешње сарадње са Врбасом.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"