Луки Пејановићу бронза на Првенству Србије

Лука Пејановић, млади борац Клуба борилачких спортова Врбас, освојио је бронзану медаљу на управо завршеном Првенству државе у дисциплини лоу кик и категорији до 75 кг. Ово је осамнаестогодишњем Пејановићу био деби на великој сцени, први наступ на званичним првенствима и својим борбама одмах је скренуо пажњу стручњака.

"Ради се о веома талентованом и храбром борцу који има добру перспективу, уколико настави да предано ради. Конкуренција је била веома снажна, а када се узме у обзир да је Лука био дебитант, без искуства у званичним, такмичарским борбама, веома смо задовољни како се борио и бронзаном медаљом. Успех који је остварио треба да му да додатни мотив да ради још више и боље, и у том случају нови успеси неће изостати. Такође, одличје којим се окитио је и потврда да се у клубу ради добро и да успевамо да створимо добре и конкурентне борце", рекао је Душан Килибарда, тренер у Клубу борилачких спортова Врбас.

Првенство Србије организовано је у Новом Саду и било је најмасовнији до са сада. У званичном такмичењу учествовало је 266 такмичара из чак 69 клубова. Кадети, јуниори и сениори Србије су приказали врхунску техничку и кондициону спремност, што је заслуга изванредног рада по клубовима, саопштили су организатори.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"