Ускоро нови тоалети у ОШ "Бранко Радичевић"

Одлуком Покрајинске владе Основна школа "Бранко Радичевић" у Равном Селу после више деценија добиће нове тоалете. Постојећи ђачки тоалети биће потпуно реконструисани и преуређени - биће замењена комплетна канализациона и водоводна инсталација, постављене нове плочице, уграђени нови лавабои и чесме, све кабине ће добити нова врата и санитарије. Реконструкцију спроводи општина Врбас уз подршку Покрајинске владе која је издвојила комплетна средства за реализацију пројекта.

"Након што смо започели изградњу новог Дома културе, вредног 160 милиона динара, и новог спортског терена са трибинама у центру Равног Села, реконструкција тоалета у школи 'Бранко Радичевић' је још једна потврда изузетне сарадње коју имамо с Покрајинском владом. Најважније је да деци из Равног Села обезбедимо добре услове за образовање. То је само први корак које предузимамо у циљу модернизације школских и предшколских уставнова на територији општине Врбас. Више од 10 објеката укључено је у пројекат повећавања енергетске ефикасности. Више школа имаће боље грејање, а општина Врбас ове године у развој свих насеља у општини инвестира више од 1,5 милијарди динара", рекао је председник општине Предраг Ројевић.

Директорка ОШ "Бранко Радичевић" истиче да су наставници и родитељи ученика задовољни што ће школа добити нове мокре чворове. "Постојећи тоалети су врло неусловни за коришћење и одржавање. Уз подршку општине и Покрајинске владе, успећемо да нашу школу прилагодимо потребама ученика и наставног особља", рекла је директорка школе Јелена Вишњић.

Очекује се да извођач радова буде одабран у што краћем року како би радови били завршени до почетка нове школске године. 

КУЛТУРА

Од понедељка у Галерији КЦ изложба цртежа Горана Кнежевића

12. авг 2022. КУЛТУРА

Од понедељка у Галерији КЦ изложба цртежа Горана Кнежевића

Ликовна галерија Културног центра Врбас организује у поне...

Одржана 42. "Куцурска жетва"

16. јул 2022. КУЛТУРА

Одржана 42. "Куцурска жетва"

У Куцури је одржана традиционална манифестација „Куцурска...

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

04. јул 2022. КУЛТУРА

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

Уручењем награда за најбоља остварења и уметнике у недељу...

Свечано отворен V Равно Село Филм Фестивал

30. јун 2022. КУЛТУРА

Свечано отворен V Равно Село Филм Фестивал

Концертом филмске музике те пројекцијом филма “Не играј н...

Заказана изложба графика "Memento mori"

30. јун 2022. КУЛТУРА

Заказана изложба графика "Memento mori"

Ликовна галерија Културног центра Врбаса заказала је за п...