Вече шампиона, награде стигле и у Врбас

У самој завршници 88. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду, у Конгресном центру Мастер, одржано је традиционално Вече шампиона, на којем су додељена признања за квалитет производа и услуга, као и бројне специјалне награде.

"Поред Великих шампионских пехара, уручена су и друга признања Новосадског сајма - специјална признања, награде 'Најбољи у агробизнису' и једно признање Апсолутни лидер квалитета 88. Међународног пољопривредног сајма, који је понела компанија ФПМ Агромеханика. Специјална признања добили су они који су подржали Пољопривредни сајам у септембарском термину: Чешка Република као земља партнер, Генерали осигурање Србија као генерални спонзор, Al Dahra као златни спонзор, као и дародавци у наградној игри за посетиоце са купљеним улазницама, компаније Агропанонка, МБВ и КИТЕ ДОО", саопштено је након Вечери шампиона.

Више награда стигло је и у Врбас - Компанија Carnex, део МК Групе, награђена је Великим шампионским пехаром за врхунски квалитет и широк асортиман производа, а освојила је и осам Великих златних медаља, 27 златних и сребрних медаља и пет оцена Шампиона квалитета. Милан Глушац, руководилац Погона Врбас Електродистрибуције Србије, примио је награду "Најбољи у агробизнису", за подршку агробизнису у области енергетике.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"