"Пажљивкова смотра" у свим основним школама

Савет за безбедност саобраћаја општине Врбас, у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја Републике Србије, организовао је и свим основним школама прву активност из пројекта "Пажљивкова смотра" - тестирање ученика на тему безбедног понашања у саобраћају.

"Саобраћајно образовање и васпитање је препознато као важан елемент формирања исправних ставова и безбедног понашања код деце у саобраћају. Наш Савет за безбедност саобраћаја, уз подршку Агенције за безбедност саобраћаја, улаже напоре кроз разне активности унапреди саобраћајно образовање и васпитање, а самим тим и безбедност деце у саобраћају. Системски покушавамо да утичемо на унапређење саобраћајног образовања и васпитања, односно да кроз смотру деца обнављају досадашња знања и стичу нова знања о безбедном понашању у саобраћају", рекла је овим поводом Тијана Алексић, председница Савета за безбедност саобраћаја општине Врбас.

Наредни корак реализације пројекта "Пажљивкова смотра" јесте реализација Општинске смотре у којој ће се на локалном нивоу такмичити предшколске установе и основне школе, како би се изабрале образовне установе које ће даље наставити реализацију Регионалне и Републике смотре.

Прилог Војводина уживо

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"