Хуманитарни турнир 3X3 за Нађу и Косту

Удржења "Врбашки тренинг центар" и "Хумани Врбас", заједно са Канцеларијом за младе општине Врбас, разним партнерима и спонзорима, организоваће у недељу, 22. маја, хуманитарни турнир у баскету 3x3. Овога пута сва прикупљена средства биће усмерена у лечење Нађе Тугегџић и Косте Пећанца.

Турнир се одржава на новом баскет терену на игралишту у улици Петра Шегуљева 12, у дворишту некадашње ОШ "Светозар Милетић", тзв. Мале школе. Правила налажу да екипа може имати највише четири члана, а котизација износи 4.000 динара. 

"Мала школа" опет уједињује цео град

Сложни комшилук је пре само две године кренуо у акцију сређивања терена а сада може да се похвали са фудбалским, одбојкашким, кошаркашким теренима, теретаном и дечијим игралиштем. Пре само месец дана постављена је професионална Берго подлога за баскет 3x3 и већ крећемо у афирмацију најбољег кошаркашког терена у граду, и то на најбољи начин, организацијом првог хуманитарног баскет 3x3 турнира. Сва котизација и прилив новца од спонзора ићи ће за помоћ у лечењу наших младих суграђана, Нађе Туфегџић и Косте Пећанца. Организоваћемо продајне штандове са пљескавицама, слаткишима, сланишима, колачима, грицкалицама, соковима и пивом за најстарије и сав приход од продаје иде такође за лечење Нађе и Косте.

Тај дан ћемо такође организовати аукцијску продају за малу Машу Плескоњић ис Сивца. Нашој акцији прикључили су се Новица Величковић који је дао потписан дрес са опроштајне утакмице Партизана, Душан Булут - најбољи играч баскет 3x3 на свету дао нам је потписан дрес. Наша Врбашанка Маша Јанковић дала је репрезентативни дрес у којем је освојила Европско првенство. Акцији су се придружили КК Партизан и КК Црвена Звезда који су донирали дресове са потписом свих играча. Такође на аукцији ће бити слика манастира Острог нашег уметника Андрије Дукића. Лицитацију ћете моћи да пратите на FB страници Хумани Врбас и порталу limundo.

По свему судећи ово ће бити највећа хуманитарна спортска организација у Врбасу. За само два дана пријавило се 24 екипе (100 баскеташа) и ту смо морали да закључамо пријаве јер се турнир игра један дан.

Да овај турнир буде велики поред организатора из Удржења "Врбашки тренинг центар" и "Хумани Врбас" придружили су се спонзори без којих ништа не бисмо могли да урадимо:

Канцеларија За Младе Врбас, Тесла помоћ на путу, Пепи Флипс, Вода Дива, Самба кафа, СТР Водице, ИТИ, Месара Боки, I Месна заједница, Штампарија Атлас, Персу, Карнекс, Агро Бјекић, Студио плус, ЦФК, Тутњевић транспорт, Путопис и хуманитарно удружење Будимо људи, Јаффа, Profiline Car Cosmetics, Celtic pub Црвенка, Swisslion Таково, Дунст, Rayal дестилерија, Пекара Змајево, Квики маркет, Агоринжињеринг, Аутоперионица Исаков, Барутана, Кућа кобасице, СТР Срна и Кафе ресторан Панорама.

Турнир почиње у 12.00 часова и очекујемо да ће трајати до 21.00 час. Поред турнира обезбедили смо два аниматора за децу на дечијем и фудбалском игралишту, који ће доћи у 17.30, као и маскоте Микија и Минија који ће се прикључити. Циљ нам је да 22. маја сви грађани Врбаса дођу да гледају врхунски баскет, уживају са дечицом у анимацији, слушају DJ који ће пуштати музику или уживају у отвореном бару. На сваком штанду ће стајати кутије за донације за Нађу и Косту.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"