У току крпљење ударних рупа на путевима

Након што су санирали оштећене коловозе у Врбасу, путари ЈКП "Комуналац" крпе ударне рупе и на сеоским коловозима. Ове послове обављају у склопу редовних активности и у циљу побољшања безбедности у саобраћају.

"Зимске непогоде и ове године оштетиле су коловозе, тачније, од последица снега, леда и воде отвориле су се ударне рупе. Многе од њих поправљене су још зимус хладном асфалтном масом, али такво попуњавање отвора је краткотрајно у односу на испуњавање врућим асфалтом", саопштено је из ЈКП.

Према речима шефа "Пута" у ПЈ „Чистоћа" Милована Кривокапића, путари су данас закрпили ударне рупе на путевима у Змајеву, док ће сутра бити на истом задатку у Равном Селу. "За санацију ударних рупа у Врбасу до сада смо утрошили 50 тона вруће асфалтне масе, док се за крпљење рупа на подручју целе општине за ове послове потроши између 120 и 150 тона. У питању је врућа асфалтна маса која приликом испоруке броји 180 степени. Нешто мања температура масе АБ 11 је приликом радова на терену. Можете замислити како је нашим радницима посебно када температура ваздуха буде близу 30 степени", каже Кривокапић. Он је апеловао на све учеснике у саобраћају да поведу рачуна о постављеним баријерама као и о радницима који изводе радове како би се акција завршила безбедно. Сличан апел важи и на прилазним путевима у Врбас, посебно док екипе "Пута" косе траву уз коловозе на улазима у град.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"