ПКС: Јавни позив за програм подршке малим и средњим предузећима при аплицирању за приступ ЕУ фондовима

Привредна комора Србије у сарадњи са Коморским инвестиционим форумом Западног Балкана 6 (КИФ ЗБ6) позива на пријаву за ућешће у пројекту пружања техничке асистенције микро, малим и средњим предузећима (ММСП) при аплицирању за ЕУ фондове. Ову активност Привредна комора Србије спроводи у оквиру пројекта подршке Европске Уније националним коморама Западног Балкана и у потпуности је финансирана од стране ЕУ.

Овај програм предвиђа учешће 60 малих и средњих предузећа са Западног Балкана, од којих десет из Србије. Позивамо вас да се пријавите на платформу која је посебно дизајнирана за спровоћење ове активности и одабира потенцијалних учесника у програму. Можете се пријавити путем следећег линка. Платформа ће служити као кључна контакт тачка за помоћ, информисање и центар знања за потенцијалне учеснике.

Процес селекције почиње регистрацијом на платформи, након чега следи пролазак кроз курс и тест спремности и оцењивања, затим онлајн интервју са компанијама које су положиле тест приликом чега ћемо разговарати о вашој идеји и тренутно отвореним позивима на које можете да се пријавите. Курс је осмишљен тако да на најефикаснији начин едукује потенцијалне кандидате, кроз пример позива за подношење предлога пројекта. Омогућава малим и средњим предузећима да на практичном примеру имају директан увид у један од потенцијалних позива и провере своје знање кроз бодовање. Процес се завршава евалуацијом, након чега ће дабране компаније добити обавештење путем мејла.

Рок за подношење пријава за програм подршке малим и средњим предузећима при аплицирању за приступ ЕУ фондовима, односно пријављивање компанија на платформи је 09. септембар 2022. године.

За све додатне информације и питања контактирајте Центар за КИФ путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или броја телефона: +381 11 414 94 79.

КУЛТУРА

"Удај се мушки" у дворишту МЗ Змајево

18. авг 2022. КУЛТУРА

"Удај се мушки" у дворишту МЗ Змајево

У дворишту Месне заједнице Змајево у среду је одиграна пр...

Мирославу Алексићу "Драинчева награда"

17. авг 2022. КУЛТУРА

Мирославу Алексићу "Драинчева награда"

Књижевник Мирослав Алексић добитник је овогодишње "Драинч...

Од понедељка у Галерији КЦ изложба цртежа Горана Кнежевића

12. авг 2022. КУЛТУРА

Од понедељка у Галерији КЦ изложба цртежа Горана Кнежевића

Ликовна галерија Културног центра Врбас организује у поне...

Одржана 42. "Куцурска жетва"

16. јул 2022. КУЛТУРА

Одржана 42. "Куцурска жетва"

У Куцури је одржана традиционална манифестација „Куцурска...

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

04. јул 2022. КУЛТУРА

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

Уручењем награда за најбоља остварења и уметнике у недељу...