ССШ "4. јули" део фестивала "У сусрет науци"

Ученици Средње стручне школе "4. јули" учествовали су у петак на другом по реду фестивалу "У сусрет науци", који је одржан у Средњој техничкој школи "Михајло Пупин" у Кули. Образовна установа из Врбаса била је једна од двадесетак установа и друштава, промотера науке и њених достигнућа, чији су тимови припремили богат програм како би школарцима отворили врата знања када је свет науке у питању. Циљ фестивала "У сусрет науци" је да се свим генерацијама представи важност науке и технологије и да се пробуди интересовање младих за научне области на занимљив и инспиративан начин.

Други фестивал имао је много више излагача од првог, прошлогодишњег, који су се укључили у промоцију науке на занимљив начин, крчећи пут до приближавања разних научних области деци, и охрабрујући их да, без обзира на то какви су ђаци тренутно, направе нешто у свом животу у том смеру. Ученички тимови учествовали су у квизовима знања у којима су могли да провере знање из градива основне школе, програм је захватао све предмете који су заступљени у школама, а такође је било одабрано и 30 наслова осмишљених да пробуде даље интересовање за учење код деце.

Поред општине Кула и Туристичке организације општине Кула, организатор фестивала "У сусрет науци" био је и Образовни центар "Сократ". Активности ССШ "4. јули" реализоване су у оквиру Обогаћеног једносменског рада.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"