Следе акције одношења ПЕТ и биљног отпада

Последња субота у новембру резервисана је за одношење ПЕТ амбалаже, а прва у децембру за биљни отпад из врбаских домаћинстава. Акције ће обавити радници Пословне јединице "Чистоћа" Јавног комуналног предузећа "Комуналац".

"У суботу, 26. новембра, грађани Врбаса треба да изнесу провидну пластику спаковану у жуте, типизирне вреће најкасније до 07.00 сати, јер тада екипе ЈКП-а излазе на терен. Правило је исто – за сваки напуњени џак пластиком, домаћинство добија исто толико празних врећа како би се припремили за следећу акцију. Уколико суграђани нису добили типизиране вреће за ПЕТ, могу их бесплатно набавити на шалтеру у управној згради ЈКП-а или у пословним просторијама 'Чистоће'.

Прве суботе у децембру, 03. децембра, биће спроведена јесења акција обдношења биљног отпада, односно, лишћа и ситнијег баштенског отпада. Ову врсту отпада потребно је повезати у снопове или га спаковати у кутије. Може се упаковати и у јаче џакове, најбоље у зелене типизиране вреће да би радници лакше и ефикасније обавили свој посао", наводи се саопштењу ЈКП "Комуналац".

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"