Најбољим студентима уручене новчане награде

Најбољим студентима из општине Врбас председник општине Предраг Ројевић уручио је данас по 20.000 динара. Нoвогодишњи поклон из општинског буџета добило је 56 студената с просеком оцена изнад 9,00. Председик општине Предраг Ројевић истакао је приликом доделе новчаних честитки да општина Врбас улаже напоре да обезбеди помоћ најбољим ђацима и студентима и олакша њихово школовање. Он је нагласио да је за локалну самоуправу изузетно важно да награди најбоље студенте и ученике и помогне им да покрију макар део трошкова свог школовања.

"Врбас се поноси својим најбољим студентима. Изузетно ми је задовољство што смо организовали пријем за вас и што могу да вам уручим новчани поклон, који сте заслужили својим трудом, талентом, марљивошћу и својом изврсношћу. Просек ваших оцена јасно и недвосмислено говори о вашим квалитетима. О вашим високо постављеним циљевима. И зато се општина поноси вама. Зато смо донели одлуку да сваком од вас из буџета општине уручимо по 20.000 динара. То је најмање што смо могли да урадимо за вас. На овај начин ми подржавамо ваш таленат, преданост, марљивост и изузетност. То је скроман новогодишњи поклон, али верујем да ће вам тај новац помоћи да се још више усредсредите на учење и савладавање градива, како бисте наставили свој бриљантни образовни пут. Као председник општине волео бих да следеће године буде још више одличних студената које можемо да наградимо на овај начин", рекао је Ројевић.

Он је приликом разговора са студентима подсетио да општина Врбас током целе године системски подржава децу и младе. "Поред стипендија, најбољим студентима и ђацима субвенционишемо превоз, а обезбеђујемо средства за набавку уџбеника и ужине у основном образовању. Нашу посвећеност унапређењу образовања потврђује чињеница да је ове године наш буџет за образовање износио 425,6, а следеће године целих 527,6 милиона динара", закључио је Ројевић.

Новогодишњу новчану поклон честитку добили су студенти: Теодора Мажић, Матија Видовић, Сара Голубовић, Ивана Голубовић, Недељка Мијановић, Љубомир Контра, Милица Стожинић, Александра Вранац, Исидора Симикић, Бранко Павловић, Теодора Живковић, Љиљана Иван, Ања Анастасија Влаховић, Нађа Вујин, Миња Бабић, Александра Звицер, Николина Гајић, Наташа Рускаји, Исидора Мишовић, Нада Виг, Мина Вујадиновић, Анита Баланго, Страхиња Шкорић, Наталија Ристић, Милица Васић, Невена Малиновић, Марко Бојовић, Зорана Никић, Катарина Хорњак, Катарина Томашевић, Николина Вуковић, Ксенија Шмит, Јована Лаловић, Дора Абрахамски, Мина Осмајић, Михаела Осмајић, Марко Буила, Даница Шарунац, Ања Алексић, Петар Адамов, Душан Адамов, Нина Богдановић, Нина Бјелаковић, Даница Дојчинов, Неда Басарић, Марија Цветићанин, Симонида Лончар, Вукашин Чађеновић, Дуња Карановић, Марина Тодић, Нађа Кањух, Маша Дракулић, Леополдина Ђанић, Јелена Станић, Кристина Хорњак и Жељка Недић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"