Конкурс поводом Светосавских дана 2023

У знак обележавања Светосавских дана 2023, Одељење за децу и младе Јавне библиотеке "Данило Киш" и Културни центар Врбаса, а под покровитељством Општине Врбас, расписују ликовни конкурс за децу предшколског и млађег узраста Предшколске установе "Бошко Буха", те и литерарни и ликовни конкурс за ученике основних и средњих школа врбаске општине, као и за штићенике Удружења за помоћ МНРО "Кућица", на тему "ВРЛИНЕ СВЕТОСАВЉА: ПУТЕМ ЉУБАВИ, ИЗМИРЕЊА И ПРАШТАЊА".

"Ликовне радове деце предшколског, али и млађег узраста, као и литерарне и ликовне радове ученика основних и средњих школа и Удружења за помоћ МНРО 'Кућица', могуће је уручити лично или доставити поштом на адресу Јавне библиотеке 'Данило Киш' - Маршала Тита 87, 21460 Врбас, најкасније до петка, 27. јануара 2023. године. Ликовни радови биће изложени у просторијама Јавне
библиотеке. Нужно је да сви литерарни и ликовни радови имају име и презиме ученика, али и обавезне податке о школи и разреду који ученик похађа. Пожељно би било да учесници своје литерарне радове предају у штампаној форми. Број литерарних и ликовних радова није ограничен", наводи се у позиву конкурса који потписује Организациони одбор за обележавање Светосавских дана 2023, испред Јавне библиотеке "Данило Киш" и Културног центра Врбаса.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"