ЈКП "Комуналац" - "Када би планета умела да говори"

Јавно комунално предузеће "Комуналац" уручило је данас награде победницима традиционалног ликовно-литерарног и фото конкурса. Свих врста радова на тему "Када би планета умела да говори" било је чак 377, које су упутили предшколци и млађи и старији основци.

"Са задовољством могу да кажем да наш конкурс намењен најмлађим суграђанима, односно, потрошачима и корисницима услуга, траје седам година. Заправо, њихово мишљење о средини у којој живе и расту је најважније, јер они су наша будућност. Лепо је видети оволики број деце на окупу који су уједињени у истој идеји – да помогну својој планети. Односно, видети да деца имају свест о очувању простора који их окружује. Сваке године најбоље младе песнике и сликаре, а од ове године и фотографе, награђујемо вредним наградама које ће им користити у даљем школовању и дати им подстрек да се и наредне године пријаве на наш конкурс", рекао је приликом уручења награда Игор Шкундрић, директор ЈКП "Комуналац".

Истичући да је младима веома важно на време указати на значај очувања животног простора, победницима конкурса ЈКП "Комуналац" честитала је и Марија Милинић, помоћница председника општине Врбас задужена за област образовања.

Прилог ТВ Бачка

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"