Зимска скужба ЈКП интервенисала током ноћи

Запослени у Зимској служби Јавног комуналног предузећа "Комуналац" изашли су јутрос у 04.30 часова на путеве у општини Врбас и у трећој интервенцији од почетка године утрошили 25 тона соли, седам тона ризле и 500 кг магнезијум-хлорида за уклањање снега са саобраћајница и пешачких стаза, саопштено је из ЈКП.

"Снег је на подручју Врбаса почео да пада у понедељак, након 18.00 часова, а падавине су престале два сата иза поноћи. Дежурне екипе најпре су очистиле мостове и стазе, а потом и Иђиошки пут (како би прилаз Општој болници био проходан). Будући да је почела да се ствара поледица, свих пет екипа изашло је на терен око 04.30 сати. Посипали су со и ризлу на свим деоницама које су у надлежности предузећа. Раствором магнезијум-хлорида попрскани су тротоари. Путари одржавају путеве који су подељени у три приоритета, што укупно чини дужину од близу 210 километара саобраћајница", наводи се у саопштењу.

Подсетимо, саобаћајнице између села нису под ингеренцијом врбаске Зимске службе, осим праваца Равно Село – Кулпин, Савино Село – Косанчић и Куцура – Змајево. ЈКП "Комуналац" одржава локалне путеве док су сви остали правци у надлежности ДОО "Бачка пут".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"