ПС за права пензионера

Pokret socilajista VrbasПокрет социјалиста представио је на конференцији за медије свој програм посвећен заштити најстарије популације становништва, пензионерима. Владимир Бошњак, председник ИО ПС Врбас, рекао је да око 10.000 пензионера на територији општине живи веома тешко и да им је помоћ неопходна.
  “Они немају средстава за лекове, за основне људске потребе и ПС је предвидео низ мера за побољшање њиховог статуса. Они пензионери са пензијама испод 30.000 динара а старији су од 60 година, имаће пун вид помоћи наше странке. Са удружењима пензионера договорићемо да марже на производе које они купују преко својих организација буду умањене и да робу купују на више рата”, рекао је Бошњак.
  Бошњак сматра да се пензионерима морају обезбедити повластице приликом лечења, рефундирање трошкова и све то ће бити обезбеђено из социјалног буџета. “Уколико су задоволњи и срећни нека не гласају за нас, али уколико живе на ивици егзистенције и траже више поштовања него што сада имају, позивам их да 18. октобра гласају за листу број 6, Покрет социјалиста – Александар Вулин”, рекао је Бошњак.
  Конференцији за медије присуствовали су и Дијана Дракулић, кандидаткиња за одборницу у СО Врбас, и Здравко Дамјановић, кандидат за одборника и шеф изборног штаба ПС.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"