Измењен режим саобраћаја код вијадукта

Од суботе, 24. фебруара у 09.00 часова, саобраћај на путу IB реда између Врбаса и Куле биће незнатно преусмерен, због чега се возачи моторних возила посебно упозоравају и позивају да вожњу прилагоде условима на путу, саопштено је из Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

"Имајући у виду значај реализације пројекта изградње жељезничке пруге Нови Сад - Суботица - државна граница (Келебија), узимајући у обзир чињеницу да су рокови за завршетак радова на предметном пројекту скраћени на начин да сви радови који су у обухвату тестирања пруге морају бити завршени до краја јула 2024. године, а у циљу завршетка изградње задњег сегмента челичне конструкције вијадукта км 117+165, потребно је да се изврши преусмеравање друмског саобраћаја преко изграђене девијације на пут IB реда у км 72+810, између стубних места 13 и 14", стоји у обавештењу.

Од суботе, 24. фебруара у 09.00 часова, отпочеће преусмеравање друмског саобраћаја преко изграђене девијације, у складу са привременом саобраћајном сигнализацијом и новим режимом кретања.  

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"