У уторак Врбас два сата без воде

Због радова Електродистрибуције, Водозахват у Врбасу остаће без струје што ће проузроковати и прекид у водоснабдевању. Сви потрошачи у Врбасу биће без воде у уторак, 16. јула, у периоду од 13.00 до 15.00 часова. Тог дана екипе Електродистрибуције, како је најављено, обављаће радове на одржавању електродистрибутивне мреже и унапређењу електроенергетског система.

"У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, огранак Електродистрибуције Врбас, обављаће радове на редовном одржавању трафостанице ЗТС ВОДОЗАХВАТ. Због тога ће у  УТОРАК, у периоду од 13.00 до 15.00 часова, доћи до прекида у водоснабдевању.

Иначе, услед високих температура ваздуха, у Врбасу и насељеним местима значајно је повећана потрошња воде, што резултира падом притиска у рубним деловима града и на вишим спратовима стамбених зграда. Поред увећања дневне потрошње, у диспечерском центру ПЈ 'Водовод и канализација' бележи се и повећана ноћна потрошња. Молимо потрошаче да воду користе за потребе хигијене, санитарне потребе, односно, за пиће и припремање хране. Све остало – заливање травњака, пуњење индивидуалних базена, поливање бетона, плочника, тераса, прање аутомобила, нарушава систем и смањује притисак у рубним деловима града. Апелујемо на грађане да воду користе рационално", наводи се у саопштењу ЈКП "Комуналац".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"