Подршка првацима из избеглих и расељених породица

Фонд за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону расписао је је Јавни позив за пружање помоћи у виду школског прибора деци која полазе у први разред основне школе из избеглих и расељених породица на територији АП Војводине.

Право на учешће по овом Јавном позиву могу остварити лица који су ималa и имају, у складу са Законом, статус избеглих, прогнаних или расељених лица на територији Републике Србије, са боравиштем односно пребивалиштем на територији АП Војводине, а која имају децу предшколског узраста. Јавни позив односи се на децу предшколског узраста која у септембру 2024. године полазе у први разред основне школе.

Члановима породичног домаћинства сматрају се: брачни и ванбрачни супружници, брачна, ванбрачна и усвојена деца, деца на хранитељству, сродници по крви у правој линији без обзира на степен и у побочној линији закључно са другим степеном, који живе у заједничком домаћинству.

Овим Јавним позивом право на помоћ у виду школског прибора може остварити 400 ученика, Јавни позив остаје отворен до утрошка планираних средстава, а најкасније до 1. септембра 2024. године.

Све информације о јавном позиву као и формуларе за пријаву можете видети ОВДЕ.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"