Општини Врбас 20 лаптоп рачунара од МДУЛС

Министарство државне управе и локалне самоуправе обезбедило је 20 лаптоп рачунара за унапређење и модернизацију рада администрације у општини Врбас. Рачунаре је Милану Глушцу, председнику општине Врбас, уручио државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе Немања Зечевић. Током разговора Зечевић је истакао да су Влада Србије и Министарство посвећени унапређењу ефикасности локалних самоуправа, док је председник општине Милан Глушац оценио да се ради о значајној подршци која ће побољшати квалитет рада локалне админстрације.

"Општина Врбас непрестано унапређује свој рад, јер желимо да будемо служба која грађанима олакшава живот. Лаптоп рачунари које смо добили од Министарства значајно ће допринети унапређењу сервиса и услуга које обављамо, као и ефикасности рада управе у решавању потреба и захтева грађана. Хвала министарки Јелени Жарић Ковачевић на сталној подршци пројектима из наше општине. Њихова реализација унапређује квалитет живота свих грађана", рекао је Глушац. 

Након сусрета Зечевић и Глушац су обишли шалтер салу згради локалне самоуправе, која је реновирана средствима добијеним на конкурсу Министарства државне управе и локалне самоуправе. Такође, претходне године је у општини отворено јединствено управно место. Овај специјализовани сервис омогућиће грађанима да све своје административне послове, који су у делокругу рада више органа, обаве на једном месту.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"