Првацима поклон пакети од Фондације Univerexport

Министарка просвете проф. др Славица Ђукић Дејановић и директорка Фондације Univerexport Оливера Ћирковић потписале су протокол о сарадњи поводом поделе пакетића за ђаке прваке за школску 2024/2025. годину. Познати трговински ланац помоћи ће и прваке у Врбасу.

Фондација Univerexport у сарадњи са Министарством просвете и пословним партнерима, већ девету годину за редом поносно пружа подршку најмлађим ученицима на почетку најлепшег ђачког доба.

Министарка просвете проф. др Славица Ђукић Дејановић захвалила је Фондацији на донацији. „Верујем да ће ова донација додатно улепшати прве школске дане нашим првацима“, рекла је Ђукић Дејановић и додала да Министарство радо подржава пројекте и акције друштвено одговорних компанија и фондација које су усмерене на школе и ученике. Министарство просвете је са задовољством подржало овај предлог и велики гест ове друштвено одговорне компаније, која већ девету годину наставља подршку нашим најмлађим ученицима. Ове године са посебним задовољством, Фондација Univerexport поклања највише пакетића до сада. У 208 школа биће подељено 15.000 поклон пакета -  у Новом Саду, Врбасу, Кули, Беочину, Врднику, Суботици, Београду, Лазаревцу, Младеновцу, Крушевцу, Ужицу, Ћуприји, Јагодини, Параћину и Бачкој Паланци. Свакој од 208 школа Фондација ће допремити пакетиће у којима ће ђаци добити торбу за физичко, школски прибор, слаткише и сланише, сокиће, односно оно што је малишанима најпотребније и што највише воле.

"Мисија Фондације Univerexport усмерена је на бригу о деци која су средиште свих наших садашњих и будућих пројеката. Полазак у школу важан је корак ка свету одрастања а поклони који су припремнљени за прваке су ту да им измаме осмех на лице јер је то највећа вредност", поручила је Оливера Ћирковић, директорка Фондације Univerexport.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"