Србија – Румунија 2:1

Srbija - RumunijaНа стадиону крај Шлајза у Врбасу у уторак је одиграна међународна пријатељска фудбалска утакмица између кадетских репрезентација Србије и Румуније, која је завршена резултатом 2:1 у корист наших фудбалера. Сусрет кадета организовао је Одбор за спорт општине Врбас, на челу са Владимиром Глођовићем, фудбалским судијом. Према његовим речима, ова утакмица само је једна у низу пријатељских утакмица наше репрезентације које се припрема за Европско првенство за кадете, заказано за мај следеће године.
  Уз многобројну публику утакмицу је пратила и делeгација Фудбалског савеза Србије и представници општине Врбас.
 
  Селектор кадетске репрезентације Србије Милован Ђорић је истакао да играче чека велики посао, «јер репрезентација жели да има значајнију улогу на Европском првенству». «Треба још доста ствари да исправимо, као и да пронађемо још неколико играча», рекао је Ђорић.
  Пошто се Врбас показао као добар домаћин, председник општине др Жељко Видовић изразио је наду да ће се «успешно реализовати идеја да се на стадиону у Врбасу током септембра организује фудбалски пријатељски турнир, на коме би учествовало неколико кадетских репрезентација».

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"