Припреме за турнир „Јоки 2011“

Turnir Joki 2011Почетак рада Канцеларије за младе, чланови Клуба демократске омладине искористили су да покрену иницијативу да се поново организује турнир у баскету „Јоки“, посвећен сећању на покојног Жељка Јововића – Јокија. Млади активисти КДО предали су званичан захтев представницима Канцеларије за младе, истичући да је овај турнир први пут одржан 1999. године на терену Гимназије „Жарко Зрењанин“.

„Турнир се од тада одржавао сваке године окупљајући све већи број учесника и љубитеља баскета. Нажалост, пре две године прекинута је традиција његовог одржавања. Врбас је град у коме се од његовог постанка много пажње полагало у развој спорта. Сматрамо да је ово изузетно добра прилика да се међу младим људима поново пробуди љубав према спорту и спортски дух“, рекао је Дејан Спировски, председник КДО. Овом приликом је истакнуто и да је КДО спреман да пружи помоћ и подршку у организацији ове спортске манифестације, али и других сличних догађаја.

Међутим, након иницијативе КДО, огласио се и Организациони одбор овог турнира. „Не можемо дозволити да Канцеларија за младе организује турнир када то ради Организациони одбор који је основан 1998. године. Није тачно да је одржавање турнира прекинуто, само што се последње три године одржава у измењеном облику. Спортско надметање у спомен Жељка Јововића Јокија никада није служило политичкој промоцији било које партије и то тако мора остати и у будућности“, саопштено је из Организационог одбора.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"