Мартиновић најбољи у Србији

Никша Мартиновић, млада стонотенисерска нада из Врбаса, иначе члан СТК „Змајево Carnex“ из Змајева, завршиће годину као најбољи млађи кадет у овом спорту у Србији. Целе сезоне Мартиновић је бележио одличне резултате, што га је издвојило на ранг листи стонотенисера у својој категорији, а последњи велики успех Никша ја остварио на Новогодишњем JOOLA купу у Новом Саду, међународном такмичењу на ком је освојио пехар намењен победнику.

На турниру се појавило 408 такмичара из Русије, Босне и Херцеговине, Мађарске, Немачке, Руминије, Македоније, Црне Горе и Србије. У категорији млађих кадета Никша је забележио све победе, док је у финалу био бољи од вршњака из Румуније Драгоша Попескуа, резултатом 3 : 0 у сетовима. Титула најбољег у категорији млађих кадета обезбедила му је могућност да се такмичи и са старијим играчима, кадетима, где је поново стигао до финала и сребрне медаље. Мартиновића је савладао најбољи кадет Србије Никола Маринковић.

Ово такмичење и остварени резултат донело је нове бодове Мартиновићу на листи најбољих стонотенисера коју води СТС Србије и учврстило га на њеном врху. С обзиром да је до сада освојио шест рангираних турнира, Никша Мартиновић обезбедио је епитет најбољег младог стонотенисера у Србији у својој категорији.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"