Божићни турнир у куглању

Куглашки клуб „Врбас – Дана“ и Центар за физичку културу „Драго Јововић“ организују XVII међународни Божићни турнир у куглању Врбас – 2012. Већ традицонално, у Врбасу ће се такмичити најбољи куглаши из свих клубова у Србији и мајстори овог спорта из Осијека, Сегедина, Бања Луке, Загреба, Скопља, Подбрезове у Словачкој, и других градова и држава. Тачније, од првих десет играча рангираних на европској листи најбољих, у Врбасу ће се такмичити чак девет.

Управа клуба донела је одлуку да се од ове године уведу промене у систему одигравања турнира, тако да је, након вишедневних квалификација, финални дан турнира заказан за 08. јануар. Резултати из квалификација и финала се не сабирају за коначан пласман, већ се пласман одређује на основу резултата у финалу. У финалном дану наступаће 32 такмичара. До промена је дошло и у наградном фонду  који је увећан, тако да ће се новчане награде доделити осморици првопласираних играча.

За прво место награда је 500 еура, за друго 300, за треће 200, за четврто 100, за пето 80, за шесто 70, за седмо 60, и за пето место 50 еура. Три првопласирана играча добијају и пехаре. Титулу најбољег брани Вилмош Заварко, победник турнира 2010. и 2011. године. Турнир у Врбасу има званичан ранг светске А класе.

www.kkvrbas.org

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"