Успеси пливача

Чланови Пливачког клуба Врбас остварили су још једном добре резултате у 1. колу Зимске лиге Војводине које је протеклог викенда одржано у Кикинди. У конкуренцији 21 пливачког клуба, ПК Врбас је учествовао са 22 такмичара и заузео екипно 6. место у категорији омладиница, 8. категорији млађих пионира и 12. у категорији пионира. Из клуба је саопштено да су сви пливачи остварили своја најбоља времена, а највећи успех је остварио Лука Вучковић који је постао првак Војводине освојивши златну медаљу у трци на 200 метара леђа, у категорији млађих пионира.

Одличне резултате забележили су и чланови Пливачког клуба Бјелица. Њихова штафета у трци на 4 x 50 метара слободним стилом, у саставу Захорјански, Миздраг, Ђекић и Ђапић, освојила је сребрну медаљу. Још једну сребрну медаљу освојио је Марко Захорјански у трци на 200 метара мешовитим стилом. Исти млади пливач је недељу дана раније освојио сребрну медаљу на Првенству Србије, у дисциплини 100 метара делфин.

Успеху врбаских пливача придонели су и чланови Пливачког клуба Делфин. Штафета млађих пионира у саставу Остојић, Јововић, Ераковић и Остојић освојила је бронзану медаљу у дисциплини 4 x 50 метара мешовито, док је Лука Ераковић у две трке освојио два четврта места.  

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"