Поклони за РК „Врбас“

Рукометни интернационалац Предраг Вујадиновић поново је ове године даровао свој матични клуб РК „Врбас“ вредним поклонима. По пети пут од када је напустио редове Врбашана и играчку каријеру наставио у иностранству, овај рукометаш је на поклон клубу донео  комплет тренерки, са два сета маркера.

„Увек када потпишем нови интернационални уговор желим на неки начин да се одужим клубу у коме сам поникао, где сам научио и направио прве рукометне кораке  и стекао пуну играчку афирмацију. То је мој знак пажње, а донекле и обавеза да се бар на неки начин захвалим свима који су ми помогли у играчком развоју и сазревању. Са друге стране, то је један вид помоћи клубу у свакодневном раду и новим генерацијама рукометаша који сада, као ја раније, са поносом носе дрес Врбаса“, рекао је Вујадиновић.

Поклон је у име клуба примио спортски директор Јован Ковачевић. „Тешко је наћи праве речи захвалности нашем некадашњем играчу, за овакве гестове и помоћ бившем клубу. Ови гестови само говоре о њему као о великом спортисти и човеку, али и његовој великој привржености клубу у коме је поникао. Предраг Вујадиновић је пролећну полусезону играо за „Југовић“ из Каћа, а овог лета је потписао двогодишњи уговор са румунским прволигашем ЦСМ „Букурешт“.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"