ОКК Врбас спреман за првенство

Играчи КК Врбас завршавају припреме за почетак такмичења у сезони 2012/2013. у Првој кошаркашкој лиги – група север. Након тренинга за подизање физичке спремности, а касније и рада са лоптом, уследиле су и четири контролне утакмице у којима је уиграван тим који ће покушати да обезбеди опстанак у овом рангу такмичења.

„Током лета остали смо без двојице кошаркаша који су у прошлој години били носиоци игре, Недељка Богдановића и Немање Вученовића. За њихову замену клуб није имао средстава, тако да ћемо се у новој сезони такмичити са властитим играчким погоном. У таквим околностима једини циљ ће бити опстанак у лиги, уз афирмацију наших младих играча. Момци су радили добро и покушаћемо да агресивном игром надокнадимо недостатке и тако стигнемо до жељеног циља“, рекао је Бојан Марковић, тренер КК Врбас.

Према његовим речима, основу тима сачињаваће играчи који за собом имају једну сезону играња у овом рангу такмичења, које предводе јуниори Благојевић, Матовић, Маринковић и Ковачевић, а у новој сезони ће им се прикључити кадети Милић, Васиљевић и Козина.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"