Врбаске судије у европској елити

УЕФА је саопштила да ће најбољи српски судија, наш суграђанин Милорад Мажић бити главни арбитар на мечу првог кола Г групе Лиге шампиона између Барселоне и московског Спартака. Утакмица је на програму у среду на Ноу Капму. Европска кућа фудбала је такође објавила да ће 39-годишњем арбитру из Врбаса помагати Игор Радојчић и Милован Ристић, док ће четврти судија бити Владимир Јовановић, а иза голова стајаће Миленко Вукадиновић и Данило Грујић.

Прошле сезоне Мажић је водио утакмице Лиге Европе, а овога лета делио је правду на мечу квалификација за Лигу шампиона између белгијског Андерлехта и кипарског АЕЛ-а. Иначе, Мажић није једини успешни фудбалски судија из Врбаса.

Знак ФИФА на градима носи и Владо Глођовић који је прошле године судио такмичење Лига Европе као помоћни судија. Њега ћемо у истом такмичењу под окриљем УЕФА, а можда и у Лиги шампиона, гледати и ове године. Већ сада извесно је да ће судити квалификационе мечеве за одлазак на Светско првенство у Бразилу 2014. године. На једном таквом сусрету већ је био главни судија и то пре недељу дана када је делио правду на утакмици између Северне Ирске и Луксембурга.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"