Пријеми за успешне спортисте

Председник општине Врбас др Жељко Видовић уприличио је данас пријеме за спортисте који су у последњем периоду забележили веома вредне резултате. Први пријем организован је за чланове Шах клуба Врбас, који су се пласирали у виши ранг такмичења, а затим за младог каратисту Радована Шимуна, који је на недавно одржаном Светском првенству за јуниоре у Новом Саду освојио златну медаљу, и сад већ прослављеног кик – боксера Љуба Јаловог, који је ове године одбранио титулу балканског првака у овом спорту. Видовић је честитао спортистима на постигнутим резултатима и захвалио им се што својим успесима промовишу општину Врбас на најбољи начин.

„У претходне три године приметан је успех многих спортиста из општине Врбас на свим нивоима. Као председник општине веома сам поносан на то, јер поред успешних спортиста имамо и напредак у школском спорту, што је веома добро. Локална самоуправа ће наставити да помаже спортистима“, истакао је Видовић и додао да је сваки успех спортсте из ове средине уједно и победа за цео Врбас. Врбаски шахисти су најновијим резултатима изборили пласман за у Војвођанској лиги – група Бачка. Председник овог клуба Томислав Навратил захвалио се председнику општине на пријему и напоменуо да је ШК клуб Врбас већ другу годину улази у виши ранг такмичења и изразио наду да ће се успеси овог клуба наставити и у наредном периоду.

Радован Шимун је истакао да је освајањем титуле светског шампиона у јуниорској категорији остварио свој највећи сан. Он је искористио прилику и председнику општине др Видовићу поклонио златну медаљу и захвалницу Српске карате уније као знак захвалности за подршку коју је овај спортсита добио од општине Врбас у досадашњем раду. Љубо Јалови је истакао да му златна медаља значи пуно, јер је доказ да се рад и труд увек исплате. Сви спортисти добили су од локалне самоуправе пригодне поклоне.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"