Пријем за најбољег одбојкаша на песку

Председник општине Врбас Милан Станимировић примио је данас Миљана Миловића, репрезентативца Србије у одбојци на песку. Честитке и подршку локалне самоуправе Миловић је заслужио константним постизањем дорбих резултата у изабраној екипи Србије, чиме на најбољи начин промовише своју државу и свој град. Заједно са Станимировићем, Миловића су дочекали Владимир Кнежић, координатор за спорт општине Врбас, и Каролина Паповић, чланица Општинског већа.

„Тренуци када примамо наше успешне спортисте су тренуци када нас испуњава задовољство. Недавно смо наградили најбоље спортске екипе и појединце у 2012. години, а сада са задовољством скрећемо пажњу на успехе Миљана Миловића, репрезентативца Србије. Иако је млад и на почетку каријере, већ је постигао запажене резултате и заслужује да му на њима честита и шира заједница. Желимо Миљану да и даље постиже вредне успехе и никада не заборави град Врбас“, рекао је Станимировић и младом одбојкашу поклонио спортску опрему. Захваливши на поклону и подршци коју локална самоуправа пружа свим успешним спортистима, Миловић је изразио наду да ће у његовој спортској будућности бити још разлога за овакве сусрете.

Међу посебним успесима Миљана Миловића издвајају се друго место на Балканијади, прво место на Купу толеранције, прво место на такмичењу на општинском нивоу и пласман са својом екипом међу осам најбољих јуниорских екипа Војводине.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"