Љубо Јалови првак Србије

Кик боксер из Врбаса Љубо Јалови поново је постао првак Србије у дисциплини К 1, у категорији 75 килограма. Државано првенство у Врбасу организовао је Клуб борилачких вештина Врбас и на дводневном турниру, у А и Б класи, опробало се више од 350 бораца из 87 клубова из Србије. Ово је десето велико такмичење које је, поново успешно, организовао КБВ Врбас.

Највише интересовања публике изазвали су мечеви домаћег борца Љуба Јалови, вицешампиона света. Он је до нове титуле шампиона Србије дошао нокаутом у првој рунди финалног меча, а претходно је подједнако сигурно пролазио кроз квалификационе мечеве. "Од старта у финалном мечу сам кренуо агресивно и успео сам ударцем коленом да зауставим противника. Био сам уверен да ћу победити у финалу, али нисам очекивао да ће се све завршити за тако брзо. Противника добро познајем, победио сам га у последња два меча и одлично сам се припремио за финале. Уз подршку суграђана са трибина било је још лакше доћи до златне медаље", рекао је након меча Јалови.

Његов тренер и председник КБВ Врбас Душан Килибарда истакао је да је уз златну медаљу Јаловог, клуб имао за циљ и да оправда улогу доброг организатора и домаћина Првенства Србије у кик боксу. "Ово је јубиларно, десето првенство које организује Клуб борилачких врштина Врбас, а, иначе, четврто Првенство Србије. Имали смо велики одзив клубова и такмичара и кроз одличне борбе смо се уверили да овај спорт има будућност у Србији. Хвала Врбашанима који су у великом броју дошли да бодре наше борце", рекао је Килибарда.     

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"