Пријем за сребрне кошаркашице

Светске вицешампионке у кошарци у категорији средњих школа, чланице екипе  Гимназије „Жарко Зрењанин“, биле су данас пријему код председника општине Врбас Милана Станимировића. Уз помоћ и подршку за одлазак на Светско првенство, за фантастични успех на Кипру и одличну промоцију Србије и Врбаса, локална самоуправа наградила их је поклон ваучерима вредним 5.000 динара.

„Како време пролази све нам је јасније колики је ваш успех. Он све више и више добија на значају и јавности постаје јасно о чему се ради. Наравно, као и у животу, и у спорту успеси не падају са неба, већ иза тога стоји ваш велики рад и рад ваших тренера и професора. Донели сте прву медаљу Србији са светског такмичења у женској конкуренцији и остајете заувек забележена у историји нашег спорта. Општина Врбас, и поред опште кризе, труди се да вам помогне и зато смо за вас спремили скромни поклон у виду ваучера. Надамо се да ћемо моћи још више да улажемо у вас јер сте се сами за то изборили својим квалитетом“, рекао је на пријему Станимировић.

О успеху кошаркашица говорио је и Светозар Вујачић, директор Гимназије „Жарко Зрењанин“. „Последњих годину дана обрадовали су нас многи ученици. Прво смо освојили прво месту на Републичком првенству у рукомету, па у женској кошарци и сада имамо и успех на Светском првенству. То је пример како треба да раде и сарађују и град, и школа, и клубови. Користим прилику да се захвалим на помоћи коју нам је пружила општина Врбас, као и Женском кошаркашком клубу Врбас“, рекао је Вујачић. Заједно са кошаркашицама пријему су присуствовали и њихов тренер Дејан Мудрша и професор Здравко Бјелица.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"