Млади пливачи окићени медаљама

Млади чланови Пливачког клуба Врбас освојили су чак 23 медаље на недавно одржаном Купу Суботице. Петнаест пливача из Врбаса, под вођством тренера Милоша Ћаконова, освојило је исто толико медаља у појединачној конкуренцији, осам у штафетама и пехар намењен најбољем пливачу такмичења. Низом одличних резултата Пливачки клуб Врбас заузео је друго место у екипном пласману, одмах иза домаћих пливача суботичког Спартака.
Душан Драгојевић освојио је 1. место у дисциплини 100 метара краул, 1. место у дисциплини 200 мешовито и пехар за најбољег пливача такмичења. Милица Самарџија била је прва на 100 метара леђно и 100 метара прсно, док је Вук Догнар био први на 100 метара делфин и други на 100 краул. Милош Фемић освојио је 1. место у трци 200 метара мешовитим стилом и 2. место у трци 100 метара прсно, а Владо Бјелац је био први у трци 100 метара леђно и трећи у трци 100 краул. Ивана Маћуженски била је друга на 100 делфин, Тамара Поповић трећа на 200 мешовито, Нина Иванић трећа на 100 краул, Емилија Малић трећа на 100 леђно, као и Сара Бастајић која је освојила 3. место у трци 100 метара делфин. Мушка штафета 4 x 100 метара била је прва, док је женска штафета у истој дисциплини заузела друго место.
"На овом такмичењу право наступа имала су деца 2003. годиште и млађа. Одличним резултатима на овом и претходним такмичењима показали смо да у нашем клубу водимо рачуна о младим пливачима и да уз добар и стручан рад и добре услове које имамо на базенима Центра за физичку културу 'Драго Јововић', имају шансу да буду велики шампиони"; рекао је по повратку из Суботице тренер Ђаконов.



Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"