Нова титула за Љуба Јаловог

Још један међународни наступ Љуба Јаловог, члана Клуба борилачких вештина Врбас и сталног члана кик бокс репрезентације Србије, завршио се титулом и победничким пехаром.

 

На међународном турниру под називом „Балкан опен – Тешањ 2013“ у Босни и Херцеговини, Љубо Јалови је одушевио присутну публику сјајним борбама у дисциплини К-1, у којима је почистио противнике са ринга. У првој борби Љубо Јалови је свог противника приморао на предају већ у првој рунди, да би у финалу, у дуелу са домаћим представником Харисом Туфегџићем, исто урадио још брже. Победио је техничким нокаутом у 15. секунди. Поред златне медаље у дисциплини К-1 до 75 килограма, Љубу Јаловом су припала и два пехара. За најбржи нокаут на турниру и за најбољег борца у дисциплини К-1.

Према речима Душана Килибарде, тренера Љуба Јаловог, наступ у Тешњу је уједно био и последња провера спремности Љуба Јаловог пред опсежне припреме и наступ који младог борца из Врбаса очекују на Светском првенству у Сао Паолу у Бразилу, у септембру ове године.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"