Екипа “Ити” победник Јокијевог турнира у баскету

Turnir u basketi - Vrbas

Победник традициоиналног  15 Јокијевог турнира у баскету је екипа “Ити” , која је у финалу савладала екипу “ЦБР Гипс”. До самог краја било је неизвесно, и на крају су се  изводила  додатна слободна бацања, у којима су момци екипе “Ити” били бољи. Победничку екипу, којој је и припао пехар, чинили су Радован Родић, Вуксан Гаговић, Петар Перуновић, Милош Бјелица, Милош Бјекић И Срђан Радовић. Треће место освојила је екипа “Егзекутори” која је са 2:0 савладала екипу “Мајами хид”.

За најбољег играча је проглашен Вук Пековић из екипе “ЦБР Гипс”, коме је тако по први пут уручена И новоустановљена награда Слободан Соле Мусић, у знак сећања на прерано преминулог оснивача, учесника, организатора и судије овог турнира. Такмичење у шутурању тројки од ове године резервисано је за младе будуће кошаркашке асове и учеснике овог турнира. Најпрецизнији овога пута био је Милош Миаиловић који је остварио скор од 8 поена.

Овај турнир имао је хуманитарни карактер. Фонд за награде је преусмерен удружењу грађана Мултиарт за подршку деци са посебним потребама.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"