Серија медаља за ученике спортисте

Ученици основних школа из општине Врбас забележили су серију одличних резултата на Републичком школском такмичењу у пливању, које је пре три дана одржано на пливалишту базена СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ у Београду. Пливачи из општине Врбас освојили су четири медаље у конкуренцији својих вршњака из целе Србије.

Сара Пејчић из Основне школе "Бранко Радичевић" из Равног Села, освојила је сребрну медаљу у дисциплини 50м краул у конкуренцији седмих и осмих разреда, Миро Рашковић из Основне школе "Петар Петровић Његош", освојио је исто одличје у дисциплини 50м леђно, у конкуренцији ученика од првог до четвртог разреда, док је Милош Фемић, ученик Основне школе "Светозар Милетић", освојио бронзану медаљу у дисциплини 50м прсно у истој конкуренцији. И Душан Драгојевић, такође из Основне школе "Светозар Милетић", окитио се бронзаном медаљом у истој конкуренцији, али у трци на 50м краул.

Уз њих, општину Врбас на овом такмичењу представљали су и: Страхиња Костић - ОШ "Светозар Милетић", Немања Костић - ОШ "Светозар Милетић", Миљан Булајић - ОШ "Петар Петровић Његош", и Марина Чолаковић – ОШ "Братство-јединство". Учешће младих спортиста на Републичком школском такмичењу у пливању организован је кроз активности Савеза спортова општине Врбас.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"