Пливачи из Врбаса окићени медаљама

Такмичари пливачких клубова Врбас и Бјелица остварили су серију одличних резултата на Међународном пливачком митингу "Феникс куп", одржаном протеклог викенда у Сомбору. Десетине медаља којим су се окитили пливачи из Врбаса, освојене су у конкуренцији више од 300 пливача из 16 клубова.

ПК Бјелица је учествовао са 15 пливача и освојио 28 медаља и два пехара за најбољег такмичара. Освојено је 12 златних, 10 сребрних и 6 бронзаних медаља и оборено је много лицних рекорда. За најбоље такмичарке у својој конкуренцији проглашене су Милена Мандић и Дивна Божичић, којој је ово било прво такмичењу. Медаљама су се окитили: Лука Вучковић - четири златне, Алекса Ђурђевац - две златне, Милена Мандић - два златне, Дивна Божичић - једна златна, Миро Рашковић - златна и сребрна,  Јелена Косовић - златна и сребрна, Марко Захорјански - златна, сребрна и бронзана, Миљан Булајић - златна и две сребрне, Стефан Ђекић - сребрна и три бронзане, Никола Ђекић - три сребрне и бронзана, Сара Пављук - сребрна и бронзана. Пливачки клуб Бјелица припрема своје такмичаре за још два такмичења у 2013. години, у Бечеју и Новом Саду, а затим следи припремни период за зимско првенство Србије.

Одличне резултате забележили су и чланови Пливачког клуба Врбас, који су се окитили са 12 медаља. На митингу у Сомбору боје ПК Врбас бранили су пливачи млађих узрасних категорија, а медаље су освојили: Душан Драгојевић - две златне, Милица Самарџија - златна и бронзана, Ксенија Фемић - сребрна и бронзана, Тамара Поповић - сребрна, Владимир Бјелац - сребрна, Данијела Грмуша - сребрна, Срђан Јеротијевић - сребрна, Вук Догнар - бронзана, Милош Фемић - бронзана. Душану Драгојевићу припао је пехар за најбољег пливача у категорији.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"