Меморијални турнир у баскету „Јоки 2009“

Протеклог викенда у Центру за физичку културу „Драго Јововић“ одржан је X Меморијални турнир у баскету „Јоки 2009“, посвећен успомени на трагично преминулог Жељка Јововића. На турниру су учествовале четири екипе састављене од Јокијевих пријатеља и другова, са којима је и он редовно играо баскет. У највећем броју данас породични људи са великим обавезама и мало времена за баскет, његови пријатељи истичу да су турнир и спортско надигравање уопште, најбољи начини да се сачува успемена на Јокија.
    „Он је био један од оних који нас је, са првим пролећним сунцем, обилазио од куће до куће, спајао, сакупљао, и уговарао баскет мечеве на терену Гимназије, и ти сусрети још увек се снажно памте. За све нас они су били веома важни и сада се, после свега, кроз дружење и одржавање овог меморијала сећамо Јокија и многих заједничких тренутака“, рекао је један од организатора турнира.
    Овога пута, за разлику од свих претходних када се турнир одржавао на теренима Гимназије „Жарко Зрењанин“, мечеви су због лошег времена одиграни у ЦФК. Ако је уопште важно, победник X Меморијалног турнира „Јоки 2009“ је екипа „Гумени бомбони“.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"